interiorlicious-muuto-the-dots-brass-hoofdafbeelding

We zien weer steeds meer goud terug in het interieur. Dit materiaal wordt van oudsher al geassocieerd met klasse en luxe.  Door goud toe te voegen aan je interieur geef je jouw huis net dat beetje extra glamour. Hieronder vind je een lijstje van tien gouden items waarmee je jouw inrichting die touch of gold kunt geven.

FEST Amsterdam Whirlabout

Deze kandelaar geeft een verrassend effect. Wanneer je de kaarsen in de Whirlabout aansteekt, gaan de propellertjes draaien, net zoals bij de beroemde “Engelspiel” kandelaar.

interiorlicious-fest-amsterdam-whirlabout

Afbeelding: FEST Amsterdam

Poster Store Fotolijst Goud

Heb of wil je graag een collage aan de muur? Je foto’s of posters komen mooi tot zijn recht in deze gouden lijsten.

interiorlicious-desenio-gouden-wissellijst

Afbeelding: Desenio (aff.)

Menu POV Wall

De Menu POV Wall heb ik zelf ook in mijn woonkamer hangen. De kandelaar heeft de vorm van een zeshoek, maar tegelijkertijd wordt de illusie van een kubus gecreëerd.

interiorlicious-menu-pov-wall-candleholder

Ferm Living Hexagon Pot

Door de urban jungle woontrend zien we steeds meer planten in het interieur. In de goudkleurige Hexagon Pot kun je jouw planten op een stijlvolle manier neerzetten of ophangen in de bijpassende houder.

interiorlicious-ferm-living-hexagon-pot-brass

Afbeelding: Ferm Living

Ferm Living Wire Basket

De Wire Basket is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld net zoals op de foto om hout voor in de openhaard in te bewaren. Of bewaar er bijvoorbeeld mooie plaids in.

interiorlicious-ferm-living-wire-basket

Afbeelding: Ferm Living

Muuto The Dots

The Dots zijn een mooi alternatief voor een saaie kapstok. Door verschillende maten op verschillende hoogtes te hangen, creëer je een speels effect.

interiorlicious-muuto-the-dots-brass

Afbeelding: Muuto

By Lassen Kubus 4

De Kubus 4 behoort tot de Kubus collectie van by Lassen en is in 1962 ontworpen door Mogens Lassen. Zoals de naam al zegt hebben alle ontwerpen uit de Kubus collectie de vorm van een kubus.

interiorlicious-by-lassen-kubus-4

Afbeelding: by Lassen

By Lassen Kubus Bowl

Ook de Kubus Bowl behoort tot de Kubus collectie. Mogens Lassen haalde veel van zijn inspiratie uit de Bauhaus en dit is ook duidelijk terug te zien aan de strakke en eenvoudige vormgeving. Gebruik de Kubus Bowl om voorbeeld fruit, kruiden of make-up in te bewaren of zet er een mooie plant in.

interiorlicious-by-lassen-kubus-bowl

Afbeelding: by Lassen

Gubi Multi-Lite Pendant

Hou je juist meer van ronde vormen? Dan is de Multi-Lite Pendant wat voor jou. De kap bestaat uit twee delen die los van elkaar bewogen kunnen worden. Hierdoor kan het licht verschillende kanten op worden gericht.

Afbeelding: Gubi

Normann Copenhagen Amp Lamp

De eerste serie Amp Lampen was gemaakt van glas en marmer, maar sinds dit jaar heeft Normann Copenhagen ook serie met glas en messing gelanceerd. Prachtig om boven de eettafel te hangen.

interiorlicious-normann-copenhagen-amp-lamp-brass

Afbeelding: Normann Copenhagen