interiorlicious-design-district-valence

Afgelopen woensdag ben ik naar Design District geweest in de Van Nellefabriek in Rotterdam. In deze blog laat ik je een aantal leuke dingen zien die ik heb gespot op de beurs.

Johanson

Gelijk bij binnenkomst kwam ik de stand van Johanson tegen. Ik hou van muziek, maar ik vind boxen vaak erg lelijk. De bijzondere geluidssystemen in de foto’s zijn een samenwerking tussen Ecophon, die gespecialiseerd is in geluid, en Johanson, die juist gespecialiseerd is in vormgeving . Deze merken hebben het samen voor elkaar gekregen een top kwaliteit geluid te combineren met een prachtig design.

interiorlicious-design-district-decibel-by-johanson

Valence

De stand van Valence trok meteen mijn aandacht. Valence is een modulair wandsysteem dat bestaat uit allemaal zeshoekige elementen in verschillende materialen. Je kunt zelf een samenstelling maken van zeshoekige tegels, klokjes, spiegels, ophanghaakjes, kaarsenhouders en plantenbakjes. Op de foto’s is te zien hoe er live een paar elementen goten worden op de beurs.

interiorlicious-design-district-valence-action

Menu

Zoals jullie in mijn eerdere blog over gouden accessoires al hebben kunnen lezen, heb ik zelf de zeshoekige Menu POV Candleholders in mijn woonkamer hangen. Dit jaar heeft Menu de cirkelvormige variant hiervan gelanceerd: de POV Circle Candleholder. Op de beurs zag ik een groepje van deze cirkelvormige POV’s bij elkaar hangen, I love it!

interiorlicious-design-district-valence-action

Pols Potten

Ik hou van kleur, dus toen ik langs de kleurrijke stand van Pols Potten liep, kon ik het natuurlijk niet laten om een paar mooie foto’s te maken. Er stonden meubels in felle kleuren en zelfs een plant die in verschillende kleuren gespoten was. Zoals te zien is op de foto is de velvettrend still on!

interiorlicious-design-district-pols-potten

Moods

Moods is een heel nieuw concept en stond voor het eerst op de beurs. Het is met name bedoeld voor interieurdesigners. Moods vult boxen met verschillende materialen die mooi op elkaar afgestemd zijn en stuurt deze vervolgens op. Op deze manier biedt Moods advies en inspiratie. Wat mij betreft een veelbelovend concept!

interiorlicious-design-district-moods-1 interiorlicious-design-district-moods-2