hashtag_interieur_fotovergroting_foto_poster_in_lijst_studentendrukwerk

Met mooie afbeeldingen in fotolijsten kun je een saaie wand leuk decoreren en tegelijkertijd wat meer kleur geven. Laat je eigen foto’s op groot formaat afdrukken of kies voor afbeeldingen van een site met rechtenvrije afbeeldingen.

Van Studentendrukwerk mocht ik twee foto’s laten afdrukken op groot formaat. Zelf had ik nog een mooie gouden lijst van 50 x 70 waarvoor ik een fotovergroting van een woestijn heb laten afdrukken. Het leek me mooi om deze te combineren met een iets kleinere foto in een lijst van 30 x 40. Hierbij heb ik gekozen voor een afbeelding van een schelp waarin dezelfde kleuren terugkomen als in de afbeelding van de woestijn. Door afbeeldingen te kiezen in dezelfde kleurtoon creĆ«er je namelijk een mooie eenheid. De keuze voor een woestijn en een schelp is gelinkt aan mijn liefde voor reizen.

In plaats van de lijsten aan de muur te hangen, heb ik ervoor gekozen om de lijsten neer te zetten op een kastje. Naast dat ik dit leuk vind staan, is het ook nog erg praktisch. Op deze manier hoef je namelijk geen gaten in de muur te boren en kun je de lijsten makkelijk verplaatsen.

Ik ben ontzettend tevreden over de afdrukkwaliteit. Beide afbeeldingen zijn haarscherp afgedrukt en de kleuren zijn ook echt super mooi. Let er bij het uitkiezen van een afbeelding wel op dat je een afbeelding kiest met hoge resolutie. Een afbeelding met een te lage resolutie wordt namelijk erg wazig als je hem laat afdrukken op groot formaat. De afbeeldingen die ik heb gekozen heb ik gedownload van pexels.com, een site met prachtige rechtenvrije afbeeldingen van hoge beeldkwaliteit.

De genoemde producten in deze blogpost heb ik gekregen van Studentendrukwerk. Dit bedrijf is onderdeel van de Fotofabriek. Met het gratis softwarepakket van de Fotofabriek kun je verschillende fotoproducten vormgeven en bewerken. Je kunt bijvoorbeeld een wenskaart, verjaardagskalender, canvas of fotoboek maken van hoge kwaliteit.